Bij succesvol ondernemen komt veel kijken, via GymForum helpen wij jou op weg én helpen wij je om het beste uit jezelf als ondernemer te halen. Collega’s geven op basis van hun ervaring antwoord op jouw vragen! De ondernemers bij GymForum hebben elk hun eigen bedrijf, maar ondersteunen elkaar als collega’s. Je hebt 24/7 de mogelijkheid om de kennisbank te raadplegen en vragen te stellen. Bij GymForum helpen wij jou op weg en zorgen we voor een vliegende start. Met oprechte adviezen, diepgaande expertise en eerlijke antwoorden. Bespaar tijd en geld door hier te leren van Best Practices, ideeën en een kijkje in de keuken van anderen te nemen. Sharing = Caring!  

Missie

De missie van GymForum is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende, startende en gevestigde ondernemers. Het doel is om deze ondernemers nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken en hen leren valkuilen te vermijden.
 

Samenwerking

GymForum is een onafhankelijk contentplatform onder de vlag van bodyLIFE. Ons doel is om het netwerk van zelfstandig ondernemers te laten groeien en zo betere Startups te creëren.  
GymForum is evenals Fit voor Business® een initiatief van Body•LIFE Europe’s No.1 Fitness Vaknieuws Platform!
 
%d bloggers liken dit: