Login to your account

Click the button below to login to your In Touch Networks Portal account.
 
Login
 

Bij het starten als ondernemer komt meer kijken dan je denkt, bij GymForum helpen wij jou op weg en zorgen we voor een vliegende start.

Fitness Facts december 2021: 3,2 miljoen leden, 3926 fitness/sport locaties, 47.000 FTE werkzaam, €1,8 miljard omzet, tdé Nr. 1 sport van NL!

Bij succesvol ondernemen komt veel kijken, via GymForum helpen wij jou op weg én helpen wij je om het beste uit jezelf als ondernemer te halen. Collega’s geven op basis van hun ervaring antwoord op jouw vragen!

De ondernemers bij GymForum hebben elk hun eigen bedrijf, maar ondersteunen elkaar als collega’s. Je hebt 24/7 de mogelijkheid om de kennisbank te raadplegen en vragen te stellen.

Met oprechte adviezen, diepgaande expertise en eerlijke antwoorden verhogen de CEO’s de winst en ontwikkelen de GymForum leden duurzame relaties. Bespaar tijd en geld door best practices hier te delen, nieuwe ideeën te testen en elkaar in moeilijke periodes te ondersteunen. Meer rendement door samenwerking!

GymForum is jouw persoonlijke adviesraad van slimme en succesvolle CEO’s. Via GymForum kunnen ze elkaar helpen hun prestaties te verbeteren, door veel complementaire expertise. Meld je alvast aan voor de lancering via jeroen@bodylifebenelux.nl

 

Missie

De missie van GymForum is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende, startende en gevestigde ondernemers. Het doel is om deze ondernemers nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken en hen leren valkuilen te vermijden.

 

Samenwerking

GymForum fungeert als onafhankelijk contentplatform onder de vlag van bodyLIFE. Ons doel is om het netwerk van zelfstandig ondernemers te laten groeien met behulp van ons team, netwerk van aangesloten ondernemers.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor startende ondernemers.

 

Form:

 

%d bloggers liken dit: